Om at finde dokumenter

Når du skal finde et dokument i Folketingstidende, er der flere måder at gøre det på. Få hjælp i en af vejledningerne, eller brug de mere udførlige beskrivelser under de enkelte dokumenttyper i folde ud-boksen.

Større

Følgende anvisning til fremsøgning af lovforslag tager udgangspunkt i L 15 Forslag til lov om ændring af lov om arbejdsløshedsforsikring m.v., 2005-06, der blev vedtaget som lov nr. 1384 af 21. december 2005.


Kender du lovforslagsnummer og samling?

Hvis du kender både lovforslagsnummer og samling, f.eks. L 15, 2005-06, er det hurtigst at bruge »Kvikopslag« øverst på siden.


Kender du lovnummer og -år?

Hvis du kender både lovnummer og -år, f.eks. lov nr. 1384 fra 2005, er det hurtigst at bruge »Find forarbejder for en lov« øverst på siden.


Har du en spalte- eller sidehenvisning?

Hvis du har en spalte- eller sidehenvisning, f.eks. Folketingstidende 2005-06, tillæg A, side 293, kan du bruge »Find spalte/side« øverst på siden.

Du vil blive ledt til spalten eller siden i det relevante bind af Folketingstidende i den relevante samling på e-Folketingstidende.

Hvis du kun har brug for at printe eller downloade en eller to sider, er det fint at arbejde i e-Folketingstidende, men hvis du skal printe eller downloade flere sider eller flere dokumenter for lovforslaget, vil vi anbefale, at du ud fra opslaget i e-Folketingstidende noterer lovforslagets titel eller nummer og samling og bruger disse oplysninger til at finde lovforslaget på www.folketingstidende.dk efter en af de beskrevne måder på denne side.


Kender du titel eller emne?

Hvis du kender titlen eller emnet, kan du bruge tre forskellige indgange:

1. Indgang via dokumenttype 

Du finder indgangen via »Dokumenttyper« i venstremenuen. Herefter vælger du »Lovforslag«. Du får nu vist lovforslag fra indeværende samling.

Hvis du kender samlingen for det søgte lovforslag, kan du vælge den i filteret »Periode«. Hvis du ikke har en samling, men har en idé om, hvornår lovforslaget er fra, kan du vælge »Datointerval« og afgrænse en periode på flere år. Du kan også indsnævre resultatlisten ved at søge på et eller flere titelord i »Søg i titel«.

Filtrering arbejdsløshedsforsikring for »Søg i Titel« og  samlingen 2017-18 i »Periode« Filtrering arbejdsløshedsforsikring for »Søg i Titel« og  datovalg fra 01-01-2004 til 31-12-2007 i »Periode«

2. Indgang via emne

3. Søgning

Du finder søgning øverst på siden. Her kan du søge på titelord, lovnumre m.v., og du har mulighed for at afgrænse til en bestemt dokumenttype, f.eks. lovforslag og til en bestemt periode, f.eks. 2000-2009.
Du søger default i Titel og resumé, men du har mulighed for at skifte til Fuldtekst, hvor du søger i hele forslagets tekst.


Særlige forhold vedr. lovforslag

Behandlingen af lovforslag har stort set været uændret siden folketingsåret 1953-54, men der er nogle særlige forhold, som kan være nyttige at kende, hvis du skal søge bredt over hele perioden.

Betænkninger

I dag vil der altid være en betænkning til et vedtaget eller forkastet lovforslag, men tidligere var det ikke obligatorisk, så der vil være ældre lovforslag, hvor der ikke er afgivet betænkning.

Fremsættelser

Fremsættelser er fra folketingsåret 1953-54 til og med folketingsåret 1995-96 optrykt i det trykte Tillæg F. De findes dog her via dokumentlisten for Tillæg A og vises som selvstændige filer på dokumentoversigten for det enkelte lovforslag.

Fra folketingsåret 1996-97 til og med folketingsåret 2008-09 er fremsættelser optrykt i lovforslag som fremsat, så de indgår ikke i Tillæg A og vises ikke som selvstændige filer på dokumentoversigten for det enkelte lovforslag.

Fra folketingsåret 2009-10 og frem er fremsættelser optrykt i Tillæg A som selvstændige filer og vises som selvstændige filer på dokumentoversigten for det enkelte lovforslag.

Lovforslag optrykt efter 2. behandling 

Dokumenttypen lovforslag optrykt efter 2. behandling er lovforslag som fremsat med vedtagne ændringer fra betænkningen eller fra vedtagne ændringsforslag til 2. behandling indarbejdet.

Da Folketinget fra og med samling 2009-10 gik over til elektronisk publicering af alle dokumenter, opstod et nyt tillæg H til lovforslag optrykt efter 2. behandling.

Lovforslagsnumre

Praksis med at tildele lovforslag et specifikt lovforslagsnummer starter fra og med folketingsåret 1972-73. For perioden fra folketingsåret 1953-54 til og med folketingsåret 1971-72 har vi tildelt lovforslagene et lovforslagsnummer. Det er sket således, at lovforslag, der blev vedtaget, har beholdt lovforslagets nummer fra Folketingsårbogen, mens lovforslag, der ikke blev vedtaget, har fået tildelt et nyt lovforslagsnummer.

Lovnumre

Vi oplyser for alle vedtagne lovforslag lovnummer og dato. Fra og med folketingsåret 1988-89 linker vi fra loven til Retsinformation. 

Finanslove

Finanslove og tillægsbevillingslove m.v. optrykkes særskilt i Tillæg D af Folketingstidende med alle tilhørende dokumenter. 

Ministre

Vi har ikke mulighed for at vise, hvis det af forskellige grunde har været en fungerende minister, der har deltaget i behandlingen af et lovforslag. Det vil imidlertid fremgå af beskrivelsen af lovforslaget i Årbog & Registre. Du finder link til relevant beskrivelse i Årbog & Registre under lovforslagets resumé.

Vi har desværre ikke mulighed for at vise partitilknytning for ministre, der ikke er medlem af Folketinget. 

Udvalg

Fra folketingsåret 1953-54 til og med folketingsåret 1970-71 blev lovforslag ofte henvist til et udvalg, som blev nedsat for dette specifikke lovforslag. Oplysninger om medlemmer af dette udvalg kan du finde i beskrivelsen af lovforslaget i Årbog & Registre, som du finder link til under lovforslagets resumé.

Følgende anvisning til fremsøgning af beslutningsforslag tager udgangspunkt i B 49 Folketingsbeslutning om Danmarks ratifikation af konventionen om traktatretten af 23. maj 1969 fra samlingen 1975-76.


Kender du beslutningsforslagsnummer og samling?

Hvis du kender både beslutningsforslagsnummer og samling, f.eks. B 49, 1975-76, er det hurtigst at bruge »Kvikopslag« øverst på siden.


Har du en spalte- eller sidehenvisning?

Hvis du har en spalte- eller sidehenvisning, f.eks. Folketingstidende 1975-76, tillæg A, spalte 2145, kan du bruge »Find spalte/side« øverst på siden.

Du vil blive ledt til spalten eller siden i det relevante bind af Folketingstidende i den relevante samling på e-Folketingstidende.

Hvis du kun har brug for at printe eller downloade en eller to sider, er det fint at arbejde i e-Folketingstidende, men hvis du skal printe eller downloade flere sider eller flere dokumenter for beslutningsforslaget, vil vi anbefale, at du ud fra opslaget i e-Folketingstidende noterer beslutningsforslagets titel eller nummer og samling og bruger disse oplysninger til at finde beslutningsforslaget på www.folketingstidende.dk efter en af de beskrevne måder på denne side.


Kender du titel eller emne?

Hvis du kender titlen eller emnet, kan du bruge tre forskellige indgange:

1. Indgang via dokumenttype 

Du finder indgangen via »Dokumenttyper« i venstremenuen. Herefter vælger du »Beslutningsforslag«. Du får nu vist beslutningsforslag fra indeværende samling.

Hvis du kender samlingen for det søgte beslutningsforslag, kan du vælge den i filteret »Periode«. Hvis du ikke har en samling, men har en idé om, hvornår beslutningsforslaget er fra, kan du vælge »Datointerval« og afgrænse en periode på flere år. Du kan også indsnævre resultatlisten ved at søge på et eller flere titelord i »Søg i titel«.

Filtrering arbejdsløshedsforsikring for »Søg i Titel« og  samlingen 2017-18 i »Periode« Filtrering arbejdsløshedsforsikring for »Søg i Titel« og  datovalg fra 01-01-2004 til 31-12-2007 i »Periode«

2. Indgang via emne

3. Søgning

Du finder søgning øverst på siden. Her kan du søge på titelord, minister m.v., og du har mulighed for at afgrænse til en bestemt dokumenttype, f.eks. beslutningsforslag og til en bestemt periode, f.eks. 1970-1979.
Du søger default i Titel og resumé, men du har mulighed for at skifte til Fuldtekst, hvor du søger i hele forslagets tekst.


Særlige forhold vedr. beslutningsforslag

Behandlingen af beslutningsforslag har stort set været uændret siden folketingsåret 1953-54, men der er nogle særlige forhold, som kan være nyttige at kende, hvis du skal søge bredt over hele perioden.

Betænkninger

I dag vil der altid være en betænkning til et vedtaget eller forkastet beslutningsforslag, men tidligere var det ikke obligatorisk, så der vil være ældre beslutningsforslag, hvor der ikke er afgivet betænkning.

Fremsættelser

Fremsættelser er fra folketingsåret 1953-54 til og med folketingsåret 1995-96 optrykt i det trykte Tillæg F. De findes dog her via dokumentlisten for Tillæg A og vises som selvstændige filer på dokumentoversigten for det enkelte beslutningsforslag.

Fra folketingsåret 1996-97 til og med folketingsåret 2008-09 er fremsættelser optrykt i beslutningsforslag som fremsat, så de indgår ikke i Tillæg A og vises ikke som selvstændige filer på dokumentoversigten for det enkelte beslutningsforslag.

Fra folketingsåret 2009-10 og frem er fremsættelser optrykt i Tillæg A som selvstændige filer og vises som selvstændige filer på dokumentoversigten for det enkelte beslutningsforslag.

Beslutningsforslagsnumre

Praksis med at tildele beslutningsforslag et specifikt beslutningsforslagsnummer starter fra og med folketingsåret 1972-73. For perioden fra folketingsåret 1953-54 til og med folketingsåret 1971-72 har vi tildelt beslutningsforslagene et beslutningsforslagsnummer. Det er sket således, at beslutningsforslag, der blev vedtaget, har beholdt beslutningsforslagets nummer fra Folketingsårbogen, mens beslutningsforslag, der ikke blev vedtaget, har fået tildelt et nyt beslutningsforslagsnummer.

Ministre

Vi har ikke mulighed for at vise, hvis det af forskellige grunde har været en fungerende minister, der har deltaget i behandlingen af et beslutningsforslag. Det vil imidlertid fremgå af beskrivelsen af beslutningsforslaget i Årbog & Registre. Du finder link til relevant beskrivelse i Årbog & Registre under beslutningsforslagets resumé.

Vi har desværre ikke mulighed for at vise partitilknytning for ministre, der ikke er medlem af Folketinget.

Udvalg

Fra folketingsåret 1953-54 til og med folketingsåret 1970-71 blev beslutningsforslag ofte henvist til et udvalg, som blev nedsat for dette specifikke beslutningsforslag. Oplysninger om medlemmer af dette udvalg kan du finde i beskrivelsen af beslutningsforslaget i Årbog & Registre, som du finder link til under beslutningsforslagets resumé.

Følgende anvisning til fremsøgning af forespørgsler tager udgangspunkt i F 52 Forespørgsel til udenrigsministeren om den politiske, militære og humanitære situation i Kosovo fra folketingsåret 1998-99.


Kender du forespørgslens nummer og samling?

Hvis du kender både forespørgslens nummer og samling, f.eks. F 52, 1998-99, er det hurtigst at bruge »Kvikopslag« øverst på siden.


Har du en spalte- eller sidehenvisning?

Hvis du har en spalte- eller sidehenvisning, f.eks. Folketingstidende 1998-99, tillæg F, spalte 5504, kan du bruge »Find spalte/side« øverst på siden.

Du vil blive ledt til spalten eller siden i det relevante bind af Folketingstidende i den relevante samling på e-Folketingstidende.

Hvis du kun har brug for at printe eller downloade en eller to sider, er det fint at arbejde i e-Folketingstidende, men hvis du skal printe eller downloade flere sider eller flere dokumenter for forespørgslen, vil vi anbefale, at du ud fra opslaget i e-Folketingstidende noterer forespørgslens titel eller nummer og samling og bruger disse oplysninger til at finde forespørgslen på www.folketingstidende.dk efter en af de beskrevne måder på denne side.


Kender du titel eller emne?

Hvis du kender titlen eller emnet, kan du bruge tre forskellige indgange:

1. Indgang via dokumenttype 

Du finder indgangen via »Dokumenttyper« i venstremenuen. Herefter vælger du »Forespørgsler«. Du får nu vist forespørgsler fra indeværende samling.

Hvis du kender samlingen for den søgte forespørgsel, kan du vælge den i filteret »Periode«. Hvis du ikke har en samling, men har en idé om, hvornår forespørgslen er fra, kan du vælge »Datointerval« og afgrænse en periode på flere år. Du kan også indsnævre resultatlisten ved at søge på et eller flere titelord i »Søg i titel«.

Filtrering arbejdsløshedsforsikring for »Søg i Titel« og  samlingen 2017-18 i »Periode« Filtrering arbejdsløshedsforsikring for »Søg i Titel« og  datovalg fra 01-01-2004 til 31-12-2007 i »Periode«

2. Indgang via emne

3. Søgning

Du finder søgning øverst på siden. Her kan du søge på titelord, minister m.v., og du har mulighed for at afgrænse til en bestemt dokumenttype, f.eks. forespørgsel og til en bestemt periode, f.eks. 1990-1999.
Du søger default i Titel og resumé, men du har mulighed for at skifte til Fuldtekst, hvor du søger i hele forslagets tekst.


Særlige forhold vedr. forespørgsler

Behandlingen af forespørgsler har stort set været uændret siden folketingsåret 1953-54, men der er nogle særlige forhold, som kan være nyttige at kende, hvis du skal søge bredt over hele perioden.

Forespørgslens ordlyd

Indtil folketingsåret 2009-10 er forespørgslens ordlyd lig med forespørgslens titel på forespørgslens oversigtsside.

Fra og med samlingen 2009-10 er forespørgslen med ordlyden, forespørgere og minister offentliggjort som selvstændigt dokument, som du finder via Tillæg G eller på oversigtssiden for den enkelte forespørgsel.

Forslag til vedtagelse i tilknytning til forespørgslen

Indtil samlingen 2009-10 er eventuelle forslag til vedtagelse i tilknytning til forespørgslen optrykt i resuméet for forespørgslen, som du finder på forespørgslens oversigtsside.

Fra og med samlingen 2009-10 er eventuelle forslag til vedtagelse i tilknytning til forespørgslen offentliggjort som selvstændige dokumenter, som du finder via Tillæg G eller på oversigtssiden for den enkelte forespørgsel.

Ministre

Vi har ikke mulighed for at vise, hvis det af forskellige grunde har været en fungerende minister, der har deltaget i behandlingen af en forespørgsel. Det vil imidlertid fremgå af beskrivelsen af forespørgslen i Årbog & Registre. Du finder link til relevant beskrivelse i Årbog & Registre under forespørgslens resumé.

Vi har desværre ikke mulighed for at vise partitilknytning for ministre, der ikke er medlem af Folketinget.

Følgende anvisning til fremsøgning af redegørelser tager udgangspunkt i R 5 Redegørelse af justitsministeren om den økonomiske kriminalitet fra folketingsåret 1972-73.


Kender du redegørelsens nummer og samling?

Hvis du kender både redegørelsens nummer og samling, f.eks. R 5, 1972-73, er det hurtigst at bruge »Kvikopslag« øverst på siden.


Har du en spalte- eller sidehenvisning?

Hvis du har en spalte- eller sidehenvisning, f.eks. Folketingstidende 1972-73, tillæg F, spalte 5950 ff., kan du bruge »Find spalte/side« øverst på siden.

Du vil blive ledt til spalten eller siden i det relevante bind af Folketingstidende i den relevante samling på e-Folketingstidende.

Hvis du kun har brug for at printe eller downloade en eller to sider, er det fint at arbejde i e-Folketingstidende, men hvis du skal printe eller downloade flere sider eller flere dokumenter for redegørelsen, vil vi anbefale, at du ud fra opslaget i e-Folketingstidende noterer redegørelsens titel eller nummer og samling og bruger disse oplysninger til at finde redegørelsen på www.folketingstidende.dk efter en af de beskrevne måder på denne side.


Kender du titel eller emne?

Hvis du kender titlen eller emnet, kan du bruge tre forskellige indgange:

1. Indgang via dokumenttype 

Du finder indgangen via »Dokumenttyper« i venstremenuen. Herefter vælger du »Redegørelser«. Du får nu vist redegørelser fra indeværende samling.

Hvis du kender samlingen for den søgte redegørelse, kan du vælge den i filteret »Periode«.
Hvis du ikke har en samling, men har en idé om, hvornår redegørelsen er fra, kan du vælge »Datointerval« og afgrænse en periode på flere år. Du kan også indsnævre resultatlisten ved at søge på et eller flere titelord i »Søg i titel«.

Filtrering arbejdsløshedsforsikring for »Søg i Titel« og  samlingen 2017-18 i »Periode« Filtrering arbejdsløshedsforsikring for »Søg i Titel« og  datovalg fra 01-01-2004 til 31-12-2007 i »Periode«

2. Indgang via emne

3. Søgning

Du finder søgning øverst på siden. Her kan du søge på titelord, minister m.v., og du har mulighed for at begrænse til en bestemt dokumenttype, f.eks. redegørelse og til en bestemt periode, f.eks. 1970-1979.
Du søger default i Titel og resumé, men du har mulighed for at skifte til Fuldtekst, hvor du søger i hele redegørelsens tekst.


Særlige forhold vedr. redegørelser

Behandlingen af redegørelser har stort set været uændret siden folketingsåret 1953-54, men der er nogle særlige forhold, som kan være nyttige at kende, hvis du skal søge bredt over hele perioden.

Selve redegørelsen

Indtil folketingsåret 2009-10 er selve redegørelsen – uanset om den er skriftlig eller mundtlig – optrykt i Tillæg F og kan kun findes via den enkelte redegørelses oversigtsside.

Fra og med folketingsåret 2009-10 er redegørelsen offentliggjort som selvstændigt dokument, som du finder via Tillæg G eller på oversigtssiden for den enkelte redegørelse.

Forslag til vedtagelse i tilknytning til redegørelsen

Indtil folketingsåret 2009-10 er eventuelle forslag til vedtagelse i tilknytning til redegørelsen optrykt i resuméet for redegørelsen, som du finder på redegørelsens oversigtsside.

Fra og med folketingsåret 2009-10 er eventuelle forslag til vedtagelse i tilknytning til redegørelsen offentliggjort som selvstændige dokumenter, som du finder via Tillæg G eller på oversigtsiden for den enkelte redegørelse.

Ministre

Vi har ikke haft mulighed for at vise, hvis det af forskellige grunde har været en fungerende minister, der har deltaget i behandlingen af en redegørelse. Det vil imidlertid fremgå af beskrivelsen af redegørelsen i Årbog & Registre. Du finder link til relevant beskrivelse i Årbog & Registre under redegørelsens resumé.

Vi har desværre ikke mulighed for at vise partitilknytning for ministre, der ikke er medlem af Folketinget.

Åbningsredegørelser

Folketinget åbner hvert år den første tirsdag i oktober, hvor statsministeren holder sin åbningsredegørelse. Dette bliver ofte R 1 fra den pågældende samling.

Den formelle titel på åbningsredegørelsen er »Statsministerens redegørelse i henhold til grundlovens § 38«.

Da Folketinget fra og med folketingsåret 2009-10 gik over til elektronisk publicering af alle dokumenter, opstod et nyt Tillæg G til Folketingstidende med forespørgsler, redegørelser og forslag til vedtagelse. Forslag til vedtagelse er udarbejdet i tilknytning til enten en forespørgsel eller en redegørelse (typisk kun åbningsredegørelsen).

Før folketingsåret 2009-10 fremgår teksten til forslag til vedtagelse af resuméet af den tilknyttede forespørgsel eller redegørelse.

Du kan finde forslag til vedtagelse via søgning, eventuelt afgrænset til forespørgsler eller redegørelser.


Særlige forhold vedr. forslag til vedtagelse

Udarbejdelsen af forslag til vedtagelse har stort set været uændret siden folketingsåret 1953-54, men der er nogle særlige forhold, som kan være nyttige at kende.

Motiveret dagsorden

Forslag til vedtagelse hed til og med folketingsåret 1996-97 forslag om motiveret dagsorden.

Forslag om motiveret dagsorden fremgår ligeledes af resuméet af den tilknyttede forespørgsel eller redegørelse og kan fremfindes via søgning.

Antal forslag til vedtagelse til en forespørgsel eller en redegørelse

Der kan være udarbejdet flere forslag til vedtagelse til en forespørgsel eller en redegørelse, men der kan kun vedtages ét forslag til vedtagelse pr. forespørgsel eller redegørelse.

Status for forslag til vedtagelse

Det fremgår af  det enkelte forslag til vedtagelse, hvem der har fremsat det, og på præsentationssiden for forespørgsler og redegørelser fremgår det, om de tilknyttede forslag til vedtagelse blev vedtaget, forkastet eller bortfaldt.

Der udarbejdes referat af Folketingets forhandlinger i salen, og du kan finde dem enten som referat af et helt møde eller som opsplittede referater, der kun omhandler behandling af f.eks. et lovforslag. 

Referaterne af hele møder er optrykt i e-Folketingstidende i Tillæg F i kronologisk orden for hver samling til og med samling 2007-08 (2. samling).

Referaterne af hele møder er også samlet som pdf-fil for hvert enkelt møde i en samling i det elektroniske Tillæg F fra og med folketingsåret 1953-54.

På lovforslag, beslutningsforslag, forespørgsler og redegørelser fra samling 1953-54 til og med samling 2007-08 (2. samling) vises der opsplittede referater, dvs. pdf-filen indeholder kun den del af referatet af mødet, som indeholder behandlingen af det pågældende forslag. Fra og med samling 2009-10 indeholder forhandlingsfilerne referat af hele mødet med et såkaldt bogmærke, således at pdf-filen med referatet åbner på den relevante fil (virker desværre ikke i Edge). Du finder lister over lovforslag, beslutningsforslag, forespørgsler og redegørelser under menupunktet »Dokumenttyper«.

Søgning i referater

Du finder søgning øverst på siden. For at søge i referaterne skal du tilvælge det lige under søgefeltet. Herefter kan du afgrænse til en tidsperiode.


Særlige forhold vedr. referater

Udarbejdelsen af referater har stort set været uændret siden folketingsåret 1953-54, men der er nogle særlige forhold, som kan være nyttige at kende.

Formandsmeddelelser

Formandsmeddelelser optræder typisk først eller sidst i referatet, og de omhandler f.eks. oplysninger om medlemmer på orlov og deres stedfortrædere, ændringer i udvalgssammensætninger, udskiftning af ministre, ændringer i ministeriernes ressortområder, afholdelse af næste møde og lignende.

Du kan finde formandsmeddelelser via søgning i referater øverst på siden.

Mindetaler

Når medlemmer eller regenter dør, bliver der skrevet en mindetale, som formanden læser fra Folketingets talerstol.

Du kan finde mindetaler via søgning i referater øverst på siden.

Valg af medlemmer til Præsidiet, udvalg, kommissioner m.v.

Valg af medlemmer til Præsidiet, udvalg, kommissioner m.v. optræder som punkter på Folketingets dagsorden, og de valgte medlemmer fremgår af referatet.

Du kan finde oplysninger om valg af medlemmer til udvalg mv. via søgning i referater øverst på siden.

Spørgsmål til ministrene

Spørgsmål til ministrene optræder som et punkt på Folketingets dagsorden og fremgår af referaterne tilbage til 1953-54.
Det gælder både spørgsmål til skriftlig og mundlig besvarelse for perioden 1953-54 til og med 2007-08 (2. samling); men fra 2009-10 er det kun spørgsmål til mundtlig besvarelse, der fremgår af referatet. Spørgsmål til skriftlig besvarelse fra og med samling 2009-10 er offentliggjort på www.ft.dk.

For perioden fra samling 1953-54 til og med samling 2007-08 (2. samling) findes en oversigt over en samlings spørgsmål til ministrene i Folketingsårbogen, som du finder via e-Folketingstidende.

Det er også muligt at finde spørgsmål til ministrene via søgning i referater øverst på siden.

Folketingets udvalg kan afslutte behandlingen af lovforslag og beslutningsforslag ved at afgive en beretning.

Udvalgene kan også afgive beretninger om udvalgets behandling af andre sager end lov- og beslutningsforslag, og disse beretninger kaldes beretning af almen art. 

Du kan finde beretninger vedr. lov- og beslutningsforslag og beretninger af almen art tilbage til folketingsåret 1953-54 som del af Tillæg B.

Da Folketinget fra og med folketingsåret 2009-10 gik over til elektronisk publicering af alle dokumenter, opstod et nyt Tillæg E til Folketingstidende med aktstykker.

Du kan finde aktstykker med tilhørende bilag, spørgsmål/svar og samrådsspørgsmål fra 2004 og frem på www.ft.dk.

Dokumenter på ft.dk

På folketingstidende.dk finder du ikke bilag eller spørgsmål, der knytter sig til arbejdet i Folketingets udvalg og delegationer. Udvalgsspørgsmål og udvalgsbilag har aldrig været optrykt i Folketingstidende, men har siden 2004-05 været tilgængelige på ft.dk.

Skriftlige § 20-spørgsmål har frem til 2003-04 været optrykt sidst i hvert bind af tillæg F. Siden 2004-05 har de været tilgængelige på ft.dk.

Se udvalgsspørgsmål på ft.dk Se udvalgsbilag på ft.dk Se skriftlige § 20-spørgsmål på ft.dk

Dokumenter i Folketingssalen

Folketingstidende.dk indeholder de dokumenter, der knytter sig til Folketingets arbejde i Folketingssalen. De mange dokumenter knytter sig til en af de fire dokumenttyper lovforslag, beslutningsforslag, forespørgsler og redegørelser.
Få det fulde overblik over alle Folketingstidendes dokumenter

Brug dokumentoversigten

Når du fremsøger et dokument, kan du få det præsenteret i en overskuelig dokumentoversigt med link til alle tilknyttede dokumenter. Det kan f.eks. være et lovforslags sagsforløb fra fremsættelsestalen til det eventuelle vedtagne forslag, herunder betænkning og referater af 1., 2. og 3. behandling.

Du kan på samme side få vist et resumé af indholdet, oplysninger om ordførere og afstemningsresultat. Bemærk, at du nemt kan håndtere de mange filer ved at bruge dokumentkurven.

Se et eksempel på en dokumentoversigt